Накарайте го да изчезне от живота ви: всичко за блоковете във Facebook

Facebook възстановяване на акаунт

Социалните мрежи се превърнаха в изключително мощен инструмент за общуване с хора от цял ​​свят, но в същото време се превърнаха в нож с две остриета, с който да получавате коментари и мнения, които по-добре да не бяхте чели. Но не се притеснявайте, ние имаме решението.

Изкуството да блокираш

Facebook изтриване на публикации

Бихте ли могли да изтриете някого от живота си, за да не се налага да го виждате отново? Горе-долу това позволяват социалните мрежи с помощта на функции за заключванеАко обаче екстремистките мерки не ви харесват и предпочитате нещо по-политически коректно, което не привлича много внимание, вие сте на правилното място.

Как да скриете публикации във Facebook

скрий фейсбук публикация

Първото нещо, което можете да направите, е да скриете определени хора или публикации да не се показват във вашата емисия. Емисията е главната страница, където се появяват каскадно всички публикации от вашите контакти и страници, които следвате, така че като предотвратите тяхното показване, вие ще спрете да ги виждате.

Важно е да се отбележи, че това действие не е блокиране, така че лицето или страницата ще могат да продължат да виждат вашите снимки и публикации както обикновено. Просто бихте изключили техните публикации да се появяват всеки път, когато отворите Facebook. Уморихте ли се от тези съобщения за зет? Искате ли да накарате този фен на съперника ви да изчезне, който само се смее на пораженията ви? Бутонът за заглушаване ще отстрани повече от един проблем.

За да извършите това действие, имате три налични опции и това е, че можете скриване на публикация точни и избягвайте подобни публикации (според алгоритъма на Facebook), спрете да виждате публикации от този акаунт за 30 дни o заглушаване за постоянно на този човек или акаунт, така че никога повече да не получавате техните публикации (но все пак ще сте приятели във Facebook).

За да изберете една от тези опции, просто трябва да кликнете върху многоточието, което ще намерите в горния десен ъгъл на публикацията, и да изберете опцията, от която се нуждаете в този момент.

Как мога да отменя блок?

Блокиране във Facebook

Ако сте скрили публикация или контакт, винаги можете да отмените промените, за да опитате отново. За да направите това, ще трябва да получите достъп до предпочитанията на раздела за новини, като щракнете върху опцията, която ще намерите на главната страница на Facebook, в падащото меню в горната дясна стрелка.

Блокиране във Facebook

блокирайте някого във facebook

Ако търпението ви се е изчерпало и искате да попречите на никого да се свърже с вас или да ви чуе с какъвто и да е вид публикация, най-радикалното и ефективно решение е да блокирайте го за да не може да има контакт с вас. Както в предишните опции, ще трябва да въведете настройките на акаунта си и да получите достъп до секцията уединение и след това в Брави за да въведете името на контакта, който искате да блокирате.

Ще се срещнем отново

Facebook изтриване на публикации

И накрая, ако това, което искате, е да прекратите едно приятелство с добри обноски, винаги можете да изберете опцията за спрете да бъдете приятели. Тази опция няма да уведоми другия човек по всяко време, така че можете да го направите тайно. Ти ще си този, който ще поеме вината, но поне ще спреш да се мъчиш, гледайки нейния луксозен и щастлив живот с нейните публикации. Престанахте да бъдете негов приятел, но може би в един момент животите ви ще се пресекат отново в просто маркиране на мем.

 


Добавяне като предпочитан източник